Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Help needed!!!



Η γυψογαζα εχει γινει πια το αγαπημενο μου υλικό...Απο την Ανοιξη που πρωτοασχοληθηκα με το υλικο αυτο το αγαπησα και ας μην ηξερα ακομα ποσο πραγματικα θαυματουργο ηταν...Επειτα ειδα τα υπεροχα σπιτάκια της blogoγειτονιας και τα ερωτευτικα.¨Οπως σας ειχα πει στην προιγουμενη αναρτηση μου ζοριστικα χωρις τα καταλληλα υλικα να κανω την προσπαθεια μου για ενα σπιτακι.Εντέλει ενα κουτι του καφε και λιγη γυψογαζα που μου ειχε περισεψει δουλεψαν το αρχικο σχεδιο.
Οσο και να εψαξα όμς δεν μπορεσα να καταλαβω την τεχνικη των σπιτιων , υλικα όπως παστα και πρεμιερ μου ηταν αγνωστα οπότε έκανα οτι νομιζα και τελικα σιγουρα κατι εκανα λαθος.
Πηρα το κουτακι του καφε και το περασα μια γερη βαση ατλακολ μετα εβαλα την βρεγμενη γυψογαζα (σε νερο με αραιωμενη ατλακολ) το αφησα να στεγνωσει τ ιδιο εκανα και με ενα παιχνιδι του μικρου που ηταν μιση μπαλα(για σκεπη).Την αλλη μερα εφτιαξα πορτες και παραθυρα απο φιμο και αφου περασα μια γερη βαση ατλακολ πανω στην γυψογαζα κολλησα τον πηλο.Ε ημουν σιγουρη τι με σιλικονη δεν θα κολλουσε (την εχω πατησει στ παρελθον).επειτα καπου ειχα διαβασει για στοκο (αραγε αυτη να εινα η παστα?πηρα λιπον ξυλστκ και περασα μια στρωση εντελει ΄ομως δεν καταλαβα γιατι να την βαλω αφου η γυψογαζα με την ατλακολ χρωματιζοταν κανονικα.
Επειτα χρωματισα τις δυο κατασκευες.
Καλα εγω ετσι κι αλλιως δεν το εχω και πολυ με τα χρωματα και δεν εχω ασχοληθει καν με decoupage τωρα θα ηταν η πρωτη μου φορα.Θα σας βαλω μως αυριο που θα στεγνωσει τον κουμπαρα μου γιατι αληθεια θελω παρα πολυ την γνωμη των γειτονων μου!!!
Ειμαι σιγουρη οτι κατι εκανα λαθος καθως και με ταλαιπωρησε παρα πολυ η κατασκευη (ισως περισσοτερο απο αγνοια)και δεν εχει καμια σχεση με τα αριστουργηματα που εχω δει στα σπιτακια σας κατα καιρους.
Αν λοιπον δεν σας κανει κοπο θα ηθελα την βοηθεια σας και τις ειλικρινης σας αποψεις...ευχαριστω να εισαστε καλα και να χαμογελατε!!!

Σας παρακαλω για την ειλικρινη σας αποψη ετσι θα μαθουμε απο τα λαθη μας και θα γινουμε καλυτερες!!!!

2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω τι κάνεις με τη γυψόγαζα. Τα υπόλοιπα που βλέπω όμως είναι καταπληκτικά!!!!!! Πάρτε λοιπόν ένα βραβείο για να μάθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βραβειο για μας?Απιστευτο σε ευχαριστουμε παρα παρα πολυ !!!Δεν περιμεναμε ποτε να παρουμε βραβειο ειναι η αληθεια και αυτο μας κανει πολυ πολυ χαρουμενες!!!!να σαι καλα !!!!

      Διαγραφή

Τα σχολια σας μας χαροποιουν...