Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Παρτυ time

Γεια σας blogoπαρεακι μου ...Με αφορμη τα 2α γεννεθλια του πριγκηπακου που ερχονται σε λιγο καιρο ειπα να σας πω τι εκαν στα πρωτα γεννεθλια του γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες και οτι κανουμε μονοι μας ειναι κερδος!!!

Λοιπον για αρχη επρπε να βρω ενα θεμα και μια που ο μικρος ξετρελαινεται με τον Winnie δεν ηταν δυσκολο...Στα πρωτα του γεννεθλια δεν ειχαμε πολλα παιδακια αλλα παρολα αυτα ηθελα το παρτυ μας να ειναι στολισμενο.Τα οικονομικα δεν ηταν στα πανω τους οποτε εκανα το εξης:εψαξα στο internet kai bρηκα φωτογραφιες του winnie τις οποιες και εκτυπωσα σε ενα βιβλιοπωλειο σε κολλες Α3 εκοψα τα περιγραμματα και τα κολλησα στους τοιχους :
Οπώς καταλαβατε τα γεννεθλια μας ειναι τα Χριστουγεννα και μαλιστα την ημερα όποτε βοηθησε και αυτο στην διακοσμηση.Βρηκα ενα Χριστουγεννιατικο δεντρακι επιτραπεζιο και κρεμασα μπαστουνακια γλυφειτζουρια για στολιδια ,απο κατω εχει μια πιατελα με σοκολατενια μπαλακια και μερικες σφυριχτρες.
Φτιαξαμε μερικα χωνακια απο χαρτι για να μπορουν τα παιδια να βαλουν σοκολατες και καραμελες , και μερικες ομπρελιτσες και σημαιουλες για να διακοσμησουμε τα πιατα με τα φαγητα και τα γλυκα.


Τα περισσοτερα πιατα ηταν απλα ...εκτος απο αυτα που εκανε η Αγαπημενη μου θεια Μαρια που ¨εγραψε¨παλι.Το λουλουδακι που βλεπετε στην μπαλασουβλακιων το εκανε εκεινη απο πιπερια!!!
Ηθελα να φτιαξω και την γιρλαντα μονη μου αλλα δυστυχως δεν ειχα χρονο οποτε γιρλαντα , καπελακια,πιατακια ποτηρακια και πηρουνακια τα αγορασαμε απο γνωστο πολυμαγαζο.
Τα δωρακια για τα παιδακια ηταν καδρακια τα οποια ζωγραφισαμε με την αδελφη μου και κολλησαμε αλλουμινενους ηρωες ...εντελει αφησαμε τα παιδακια να επιλεξουν οποιο ηθελαν και να το παρουν στο σπιτι!!!



Λιγο πιο εντονα χρωματα ηθελα αλλα δεν πειραζει και παλι ειχαν περαση!!!Πηραμε μερικα κουτακια σαπουνοφουσκες και αφου επαιξαν λιγο τα παιδια τα εβαλα στα τσαντακια για το σπιτι μαζι με τα γλυφιτζουρακια απο το δεντρο και χωνακια γεματα σοκολατενιες λιχουδιες...
Ειχα εκτυπωσει και μερικες ασπρομαυρες ζωγραφιες του Wιnnie σε διαφορα σκηνικα και με μερικους μαρκαδορους τα παιδια βρηκαν κατι αν ασχοληθουν φυσικα τις πηραν μαζι τους μαζι με αυτα που ειχα εκτυπωσει για τον τοιχο :)
Τελος για να βρουμε να απασχολησουμε λιγο τα παιδια παιξαμε με τα μπαλονια και χορεψαμε στους τρελους ρυθμους του χαρωπα τα 2 μου χερια!!!
Η τουρτα που εφτιαξε η θεια Μαρια εκλεψε τις παραστασεις , και οι παραστασεις που βαλαμε απανω εγιναν το επικεντρο μιας κατασκευης για να θυμωμαστε τα πρωτα γεννεθλια του μπουμπουλινο (θα σας την παραθεσω εν καιρο)
Ελπιζω να σας εδωσα καποιες ιδεες θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας σε λιγο καιρο θα σας δειξω τις νεες κατασκευες που θα φτιαξουμε για τα δευτερα γεννεθλια του πριγκηπακου μας ..... Να εισαστε καλα ολοι και καλες κατασκευες !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχολια σας μας χαροποιουν...