Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τα παιδια παιζουν!!!

Καλησπέρα blogοπαρεα...
Χαθήκαμε λιγό αλλα οι παραγγελίες τρέχουν και όπως καταλαβαινετε μένει ελαχιστος χρόνος.
Ελπίζω να σας βρισκουμε όλους καλα και με όρεξη για δημιουργία.Εμείς πάλι όταν δεν δημιουργουμε κατασκευές παίζουμε με τους χώρους του σπιτιου.Πρόσφατα μετακομίσαμε σε ενα καινουργιο σπίτι και ακομα δεν εχουμε τελειωσει με τις λεπτομέρειες της διακόσμησης του.Θέλαμε ενα σπίτι χαρούμενο και παιχνιδιαρικο και τελικα η Εμμανουελα έπιασε τα πινελα και ενα σωρο χρώματα και ..... ζωγράφισε!!!
Γενικα λατρεύουμε το χρώμα και σε ενα σπίτι που μαζεύομαστε συνέχεια τι αλλο απο χρώμα θα έπρεπε να υπάρχει ετσι για αρχή κάναμε ενα αγελαδινό τοιχο!!!!Χα χα χα ναι καλα καταλαβατε αγελαδινο!Με μολύβι κάναμε τις βούλες και μετά με μαυρο χρώμα φτιαξαμε μια χειροποιητη ταπετσαρια!!!


Στον άλλο τοιχο δεν είχαμε έμνευση και έτσι "καθάρισε" η Εμμανουελα για μια ακόμη φορά ..... Άνοιξε χρώματα , βούτιξε τα πινέλα της και ενας νεος πικασο γεννιεται...Φυσικά όι καφέ μου καμήλες δεν την γλίτωσαν χαχαχα....

Τέλος μερικά αυτοκόλλητα λουλουδια για τον διαδρομο και ενα φωτιστικο απο τα τζαμπο που κολλησαμε μερικες πεταλουδες χρωματιστες ολοκληρωσαν το "παιδικο" μας σπιτακι...πώς σας φαινεται?

3 σχόλια:

  1. πωπωωωω!! φανταστικα ολαααα!!αλλααααα λατρεψα τον αγελαδινο τοιχο!! μπραβο σας παντα τετοια φαντασια να εχετε και να δημιουργειτε ομορφα αριστουργηματα :) καλο σας σαββατοκυριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. thanks koritsia mou h adelfh mou ta ftiakse ola otan exei empneush grafei.... h mallon zografizei xaxaxa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχολια σας μας χαροποιουν...